Hør på web-tv liveHOPE TV international liveHOPE TV NAME live

Om oss

Hope Channel Norge

Hope Channel Norge startet sine sendinger under TV-navnet Kanal 7 i 2002. Vi utvidet betraktelig da vi begynte våre daglige sendinger på TV Visjon Norge i 2003, og veksten fortsatte i 2006 med kringkasting via satellitt på LifeStyleTV.

I 2007 inngikk vi samarbeid med Hope Channel Inc. og utvidet tilbudet med web-radio, web-TV og OnDemand her på www.hopechannel.no.

Fra og med 2009 kringkaster Hope Channel Norge også via det digitale bakkenettet på Riks-TV.

Hope Channel Norge eies av Syvendedags Adventistkirken i Norge og har et bredt spektrum av programmer som henvender seg til hele mennesket:

Helse- og livsstilsprogrammer, reiseprogrammer, portrettintervjuer, samfunnsdebatter, nyhetsmagasin, gudstjenester, naturvitenskapelige programmer, musikk, bibelstudier, vegetariske matlagningsprogrammer, barneprogrammer, litteraturserier, ungdomsprogrammer, samlivsserier, arkeologiske programmer, evangeliske kampanjer og kurs m.m.

Hope Channel International

Hope Channel International formidler TV-programmer på engelsk.

Syvendedags Adventistkirken er engasjert i radio- og TV-kringkasting på alle kontinent. Adventistene ser på media som en mulighet til å tilby en helhetlig forståelse av livet.  Programmene sendes over hele verden via kabel, satellitt og Internett. 

Programmene på ulike språk er i hovedsak produsert i lokale studioer i de forskjellige land for å kommunisere i samsvar med den lokale livsstil, kultur og mentalitet. 

Syvendedags Adventistkirken praktiserer en helhetlig livsstil som støtter fysisk, mental, sosial og åndelig helse, og dette danner grunnlaget i våre radio og TV-sendinger.

Søk  |  Sitemap