Artikkel

Aksjon Facebook 2021

Hope Channel Norge mobiliserer nå til ny aksjon i sosiale medier i 2021. Sosiale medier representerer en unik plattform for å møte mennesker vi ellers aldri kommer i kontakt med.

Sosiale medier

Adventist-Norges sjenerøse bidrag i den årlige Aksjon Facebook-kampanjen setter tusenvis av mennesker i direkte kontakt med adventbudskapet via strømmetjenester på www.hopechannel.no:

  • Web-TV
  • OnDemand
  • Samsung Smart TV
  • VideoPodcast i HD-kvalitet
  • Hope Channel app for smarttelefoner og nettbrett

Aksjon Facebook 2021

I forberedelse til 2021, viser vi til vedlagte giro i novemberutgaven av Adventnytt. 100% av innkomne pengegaver i november og desember 2020 er øremerket Aksjon Facebook 2021, slik at Adventist-Norge avgjør omfanget av kampanjen.

«Uncertainty» - Film om mental helse

Profesjonelle filmskapere i Adventistkirken globalt har i 2020 filmet rykende ferske scener til spillefilmen «Uncertainty», som setter mental helse på dagsorden!

Filmatiseringen følger Alice som sliter med depresjon og angst, med tanker og følelser mange kjenner seg igjen i. Dramatiseringen utspiller seg i autentiske omgivelser i Sør-Amerika, og byr på kontraster og en spennvidde som strekker seg fra et menneskes innerste kamper, til panoramiske naturscener på høyde med kinosuksesser.

Vi lever i en digital tidsalder og vår utfordring er å kommunisere Jesu Kristi kjærlighet til mennesker på en tiltalende og relevant måte. «Uncertainty»-filmen byr i så måte på en visuell og spennende filmatisering av adventbudskapets holistiske menneskesyn, mer tidsaktuell enn noensinne som følge av Covid-19.

Norske og internasjonale TV-produksjoner

Filmmaterialet blir gjort tilgjengelig i 2020, slik at dette er én av flere produksjoner Hope Channel Norge vil vurdere i planleggingen av neste års TV-kampanje i sosiale medier.

Hope Channel Norge tar fortløpende stilling til ressursbruk og investeringer i vår avveining mellom norske og internasjonale TV-prosjekter. Hver enkelt produksjon er unik både i innhold og kostnader, dermed blir det en samlet vurdering som legges til grunn ved de endelige veivalg i 2021.

Hva med deg?

Facebook-kampanjer er et redskap som gjør det umulige mulig. Ved kun et tastetrykk kommer mennesker i berøring med adventbudskapet. Bli med i innspurten i verdens historie og bidra til at evangeliet om Jesus Kristus når ut «på torget» der folk flest befinner seg anno 2021, på sosiale medier!

Bruk giroen i novemberutgaven av Adventnytt i 2020, eller send din pengegave til kontonr.: 3000.30.37777. Merk innbetalingen med «Aksjon Facebook 2021».

Gi ønsket beløp med Vipps! Vippsnummer 17268 (DNU Syvendedags Adventistkirke). NB! Husk å skrive «Hope Channel Norge» i emnefeltet.

Tilbake