Artikkel

Aksjon Facebook 2023

Hope Channel Norge mobiliserer nå til ny aksjon i sosiale medier i 2023. Sosiale medier representerer en unik plattform for å møte mennesker vi ellers aldri kommer i kontakt med.

Sosiale medier

Adventistnorges sjenerøse bidrag i den årlige Aksjon Facebook-kampanjen setter tusenvis av mennesker i direkte kontakt med adventbudskapet via strømmetjenester på www.hopechannel.no.

Aksjon Facebook 2023

I forberedelse til 2023, viser vi til giro i novemberutgaven av Adventnytt. 100% av innkomne pengegaver i november og desember 2022 er øremerket Aksjon Facebook 2023, slik at Adventistnorge avgjør omfanget av kampanjen.

Playout & MAM

Hipp, hipp, hurra! Hope Channel Norge lanserer ny webside og nytt playout-system i 2023.

Hope Channel Inc. (GC) tilbyr Jetstream playout-system for Hope Channel nettverket globalt, med top notch profesjonell strømmekvalitet samt besparelser på opp mot 60-80 % sammenlignet med tidligere Brightcove playout-system.

Hope Media Europe tilpasser ny webside for HC-nettverket med Jetstream playout i tillegg til nytt Media Asset Management system (MAM), hvilket tilrettelegger for optimal kvalitet, synergi og distribusjon til Hope Channel Norges hjemmeside www.hopechannel.no og sosiale medier – Facebook, Instagram, Twitter og YouTube.

Webside

Lanseringsdatoen for Hope Channel Norge sin nye hjemmeside publiseres i våre sosiale medier i 2023. Besøk www.hopechannel.no og klikk på sosiale medier ikonene nederst på siden, og følg oss!

100 % av innkomne pengegaver til Aksjon Facebook 2023, kommer til sin rett fra og med lanseringsdatoen. Med ny infrastruktur og ny webside på plass, er tiden da inne for en storoffensiv i sosiale medier, slik at Adventistkirkens oppgraderte strømmetilbud når ut til Kari og Ola Nordmann.

Hva med deg?

Facebook-kampanjer er et redskap som gjør det umulige mulig. Ved kun et tastetrykk kommer mennesker i berøring med adventbudskapet. Bli med i innspurten i verdens historie og bidra til at evangeliet om Jesus Kristus når ut «på torget» der folk flest befinner seg anno 2023, på sosiale medier!

Bruk giroen i novemberutgaven av Adventnytt i 2022, eller send din pengegave til kontonr.: 3000.30.37777. Merk innbetalingen med «Aksjon Facebook 2023».

Gi ønsket beløp med Vipps! Vipps #654357 (Hope Channel Norge - Syvendedags Adventistkirken).

Tilbake