Inspirasjonen Mikael
 

Miscellaneous / 18. februar 2011

Mikael Andersson er født uten armer og bein. Han var dømt til et liv på institusjon, men lever i dag et aktivt liv, har kone og fire barn, driver eget firma, og inspirerer andre til å håndtere sine egne fysiske og mentale utfordringer.

 
Av jord til liv
 

Miscellaneous / 2. februar 2011

Alle levende vesener unntatt mennesket synes å arbeide for balanse, sier Ivar Torp som har fått kongens fortjenestemedalje i sølv for sitt pionerarbeid med å innføre organisk-biologisk jordbruk som fag ved norske landbruksskoler.

 
Stirling Station
 

Miscellaneous / 15. november 2010

Jim og Edel Stirling lever ut sin drøm på en gård på Årnes i Norge. Sammen driver de et opplevelsessenter hvor barn i alle aldre kan utfolde seg. Stirling Station er et helt unikt sted. En smak av Australia, midt i Norge.

 
Mattesonskolen
 

Miscellaneous / 27. september 2010

Mattesonskolen er en skole utenom det vanlige. På yrkesskoler, høyskoler og universiteter får ungdom kunnskap og ferdigheter som gir yrkeskompetanse. Men på Mattesonskolen er fokuset mer rettet mot å se livet i det rette perspektiv. Da vil det alltid handle om å tjene andre og å forvalte jordas ressurser på riktig måte. En av lærebøkene er Bibelen, og drivhuset er noen ganger klasserom. Studentene kommer fra Norge og fjernere himmelstrøk. Mattesonskolen representerer et alternativ til en livsstil som i vårt samfunn har spilt fallitt.

 
Rosens navn
 

Miscellaneous / 31. oktober 2008

En kristen ungdomsgjeng følger opp misjonsbefalingen på sin egen spesielle måte. Prosjektet Rosens navn skal formidle ungdommens framtidstro til Moldes befolkning.

 
Danser med veier
 

Miscellaneous / 10. april 2008

Dette er en gjeng med store gutter og jenter med deres store motorsykler. Mens de snor seg langs veiene filosoferer de om Gud. Vi møter enkelte av dem og deres vitnesbyrd.

 
Con Licenza
 

Miscellaneous / 10. april 2008

Dette er en reise i Nord-Jylland i mai 2007. Men det er også en reise i det åndelige der samhold og tilhørighet er en rød tråd. Med 12 tunge motorsykler og en bil i følget er det duket for flotte naturopplevelser og et dypt vennskap.