Mission Spotlight (13) - Popularitetens utfordring
 

Mission Spotlight 1Q21 / 20. mars 2021

Kom med oss til Russland og se hvordan en adventistskole kan forandre livet til ungdommene der! Masha var en av de som var ensom og mismodig, men som fikk gleden tilbake etter å bli kjent med Zaoksky Adventist School.

 
Mission Spotlight (12) - Helbredelse skjer fortsatt
 

Mission Spotlight 1Q21 / 20. mars 2021

Vi møter Global Mission pionerer i Armenia i Kaukasus. En mor som nesten mistet sitt barn i en ulykke, fikk hjelp og forbønn. Global Mission pionerer betyr mye i mange menneskers liv, og mange tar imot advent-troen.

 
Mission Spotlight (11) - Ayas hjem for barn
 

Mission Spotlight 1Q21 / 13. mars 2021

Aya så at barna i nabolaget hennes i Tokyo trengte et tilbud etter skoletid. Hun inviterte noen få hjem til seg, men snart kom det over 20 barn i hennes bitte lille hjem. På mirakuløst vis fikk hun kjøpt nytt hus med plass til mange.

 
Mission Spotlight (9) - Åndelig syn for blinde
 

Mission Spotlight 1Q21 / 27. februar 2021

Mundari arbeider for synshemmede i Indonesia. Han og menigheten er engasjert i å møte studenter og pasienter i et senter for synshemmede. De inviterer dem også til kirken. De synshemmede er takknemlige for å bli vist tillit.

 
Mission Spotlight (8) - Overraskelser over gjerdet
 

Mission Spotlight 1Q21 / 20. februar 2021

Noen unge gutter i Kirgisistan kastet gaver med småbiler og Lego inn i folks hager. De som fant dem ble glade. Mange barn i Kirgisistan har ikke leker. Guttene og familiene ba for dem som fikk gavene. Godt misjonsarbeid tenker de.

 
Mission Spotlight (7) - Det er for kaldt til å spille fotball
 

Mission Spotlight 1Q21 / 13. februar 2021

Vi besøker en skole i Kirgisistan hvor de bl.a. viser oss en ny bygning som de kunne oppføre takket være et 13. sabbatsoffer. Der bruker de fotball og andre aktiviteter i arbeidet for å hjelpe barn og ungdommer til et bedre liv.

 
Mission Spotlight (6) - Å plante nye menigheter i private hjem
 

Mission Spotlight 1Q21 / 6. februar 2021

I Stillehavsunionen plantes mange og små menigheter i private hjem. Vi møter her flere som går fra dør til dør for å invitere til fellesskap i slike smågrupper.

 
Mission Spotlight (5) - "Jeg vil gå" til hele verden
 

Mission Spotlight 1Q21 / 30. januar 2021

To unge menn, Ryan og Kevin, diskuterer hva Adventistkirkens strategiske plan for å spre evangeliet er og hvordan den kan utføres.

 
Mission Spotlight (4) - Hvordan starte en misjonsbevegelse
 

Mission Spotlight 1Q21 / 23. januar 2021

To studenter ved Adventist-universitetet i Argentina, drømte om å starte en misjonsbevegelse. Uten midler startet de “Jeg vil gå”. Dette spredde seg over hele Sør-Amerika og har nå blitt en verdensvid bevegelse.