Mission Spotlight (13) - 100 ord om dagen
 

Mission Spotlight 1Q22 / 26. mars 2022

Nung ville lære engelsk. Da muligheten kom til å begynne ved et adventist språksenter i Laos, grep hun den ivrig. Dette gjorde at hun senere kunne studere ved et adventist universitet i Thailand, og både hun og moren ble kjent med Jesus.

 
Mission Spotlight (12) - Behov for ris i pandemien
 

Mission Spotlight 1Q22 / 19. mars 2022

Filipinene stengte ned 15. mars på grunn av Covid-19 pandemien. Dette gjorde at mange mistet jobbene sine og fikk det vanskelig med å skaffe mat. Dette fanget oppmerksomheten til Dr. Samuel Wang, og han startet en hjelpeaksjon.

 
Mission Spotlight (11) - Fantastiske tirsdager
 

Mission Spotlight 1Q22 / 12. mars 2022

I Kaitaia Syvendedags Adventistkirke har de startet et måltidsprogram for mennesker i nærområdet, og et barneprogram hver tirsdag. Dette har gitt dem god kontakt med folk, og gitt mennesker et bedre liv.

 
Mission Spotlight (10) - Musikkvideo
 

Mission Spotlight 1Q22 / 5. mars 2022

“The Desert Taught Me How” ved Juan R. Salazar L. Deltakerne synger på eget språk. Videoen er tekstet på originalspråk og engelsk.

 
Mission Spotlight (9) - Ingen vekst i din komfortsone
 

Mission Spotlight 1Q22 / 26. februar 2022

Larissa er frivillig lærer for flyktningbarn i Libanon. Utdannet journalist fra Brasil, med god jobb, men valgte å ta en utfordring. Kan det være noe for flere?

 
Mission Spotlight (8) - Anitas sabbatsopplevelse
 

Mission Spotlight 1Q22 / 19. februar 2022

Anita var misjonærbarn, foreldrene jobbet ved et universitet i Indonesia. Hver sabbat reiste de til kirker ofte langt borte. Anita likte å være med, og disse turene gav henne mange spennende opplevelser.

 
Mission Spotlight (7) - Han fant det viktigste i livet
 

Mission Spotlight 1Q22 / 12. februar 2022

I Battambang, Kambodsjas tredje størst by, har adventistene bygd et senter. Dette har gitt mange mennesker kjennskap til Jesus, og disse er lagt til menigheten. Phon er en av dem.

 
Mission Spotlight (6) - Et liv i tjeneste og opplevelse
 

Mission Spotlight 1Q22 / 5. februar 2022

Pacific Union College har et program i internasjonal bistand og redningstjeneste – alt fra skredsøk og helikopterredning til samfunnsutvikling. Dette er en måte å kombinere eventyrlyst og misjon! Vi møter en gruppe på trening i Alaska.

 
Mission Spotlight (5) - Innsats for sårbare mennesker i din by
 

Mission Spotlight 1Q22 / 29. januar 2022

Episoden kommer med en rekke forslag til hvordan man kunne satse for å nå mennesker i de aller største byene. Storbyene har få adventister, og det er vanskelig å forkynne for de som bor der. Men episoden kommer med flere forslag!