Mission Spotlight (13) - Lære kjærlighetens språk
 

Mission Spotlight 2Q21 / 26. juni 2021

SDA universitetet i Venezuela har et språksenter som har kurs i engelsk, portugisisk og fransk. Vi møter både ledere og elever som forteller om utviklingen av senteret, og at dette har blitt et viktig sted for å dele mer enn bare språk.

 
Mission Spotlight (12) - Et besøk i Lille Tel Aviv
 

Mission Spotlight 2Q21 / 19. juni 2021

Her presenteres vi for et interessant arbeid blant jøder i Mexico City. Målet er å bygge opp et jødisk-adventistisk kultursenter.

 
Mission Spotlight (11) - Lunsj i Ho Chi Minh-byen
 

Mission Spotlight 2Q21 / 12. juni 2021

Vi besøker et lunsjprosjekt i Ho Chi Minh-byen. Det deles ut over 200 lunsjporsjoner hver uke. De som kommer, blir også invitert til kirken. Dette er et hjelpeprosjekt som har stor tillit og anerkjennelse, også fra den lokale kommunen.

 
Mission Spotlight (10) - Musikkvideo
 

Mission Spotlight 2Q21 / 5. juni 2021

Adventist Mission musikkvideoer viser glimt fra misjonsarbeidet Syvendedags Adventistene driver på verdensbasis.

 
Mission Spotlight (9) - Motorsykling for Jesus
 

Mission Spotlight 2Q21 / 29. mai 2021

Vi møter Seyha, en ung motorsykkel-turguide i Kambodsja. Han bruker denne jobben til å fortelle om troen til kundene sine - og sier at vi alle må bruke våre ulike muligheter.

 
Mission Spotlight (8) - Tannlegen
 

Mission Spotlight 2Q21 / 22. mai 2021

Vi møter en skolejente i Trinidad og Tobago som forteller om hvordan hun brukte ventetid etter skolen til å dele ut kristent materiell til forbipasserende. En av disse var tannlege, som hun også inviterte med til kirken. Hun er en ekte misjonær.

 
Mission Spotlight (7) - Nye toner i Kambodsja
 

Mission Spotlight 2Q21 / 15. mai 2021

Vi møter misjonærer ved adventistsenteret i Battambang, Kambodsja. Det mottok midler fra det 13. Sabbatsoffer og er blitt et sentralt og viktig sted for byen. De tilbyr flere interessante aktiviteter, og de besøkende lærer om Jesus.

 
Mission Spotlight (6) - CAFE Life: Apper for Herren
 

Mission Spotlight 2Q21 / 8. mai 2021

I Manilla på Fillipinene har en menighetsplanter tatt i bruk sosiale medier. Der kommer han i kontakt med mange forskjellig mennesker. De har grunnlagt en menighet, hovedsakelig unge mennesker som møtes på forskjellige steder i byen.

 
Mission Spotlight (5) - Helhetlig misjon, hva er det?
 

Mission Spotlight 2Q21 / 1. mai 2021

Gary Krause, leder for Global Misjon, oppsummerer hvordan vi alle kan drive med en helhetlig misjon, slik Jesus gjorde det.