Mission Spotlight (13) - En dag i en misjonærs liv
 

Mission Spotlight 3Q21 / 25. september 2021

Hannah arbeider som frivillig lærer ved Palau Mission Academy i Mikronesia. Hun har ingen lærerutdannelse, men gjør en forskjell der hun er. Misjonen er helt avhengig av frivillige lærekrefter. Vi får her vite hva dagene består av.

 
Mission Spotlight (12) - Omsorg for de fremmede
 

Mission Spotlight 3Q21 / 18. september 2021

Anees er helsearbeider, en adventist fra Jordan som bor nær Washington. Han distribuerer mat og andre nødvendig ting til hjelp for trengende flyktninger. Han besøker dem og utvikler vennskap med dem.

 
Mission Spotlight (11) - Bringer håp til Hanoi
 

Mission Spotlight 3Q21 / 11. september 2021

I storbyen Hanoi i Vietnam bor det 9 millioner mennesker. Antall adventister er lite, men de har likevel bygd et syvetasjers adventistsenter for å nå mennesker. De har flere tilbud, behovet er stort og arbeiderne få, vil du hjelpe?

 
Mission Spotlight (10) - Musikkvideo
 

Mission Spotlight 3Q21 / 4. september 2021

Musikkvideo: "I Will Go" av Contagious Faith.

 
Mission Spotlight (9) - En gitar, en bok og en Bibel
 

Mission Spotlight 3Q21 / 28. august 2021

Sunil ble arbeidsledig, og bestemte seg for å lære å spille gitar. Et nettkurs ledet av en adventist, førte ham til en ny retning i livet.

 
Mission Spotlight (8) - Smil og sang
 

Mission Spotlight 3Q21 / 21. august 2021

Katelyn og Kallie måtte reise hjem da Holbrook adventistskole ble stengt pga. Corona. Siden de ikke hadde Internett-tilgang hjemme, måtte de ha skoleundervisningen i Adventistkirken. Det skulle vise seg å føre til noe godt.

 
Mission Spotlight (7) - Ebeye takker deg
 

Mission Spotlight 3Q21 / 14. august 2021

Guam-Mikronesia misjonen er del av Den nord-amerikanske divisjonen og består av mange små øyer. Her driver Adventistkirken mange skoler ved hjelp av misjonsgaver. Mange studentmisjonærer underviser der. Vil du bli frivillig?

 
Mission Spotlight (6) - Be deg jorden rundt
 

Mission Spotlight 3Q21 / 7. august 2021

Troende over hele verden oppfordres til å bli med i et bønnekonsept og be for storbyene i verden. Både yngre og eldre er med i bønnefellesskapet. Det finnes 37 byer med over 10 millioner innbyggere, og nesten 600 med over 1 million.

 
Mission Spotlight (5) - Vi har en plan
 

Mission Spotlight 3Q21 / 31. juli 2021

Adventistkirkens verdensstyre har vedtatt en global strategiplan. Den heter "I Will Go". Planen er forskningsbasert og er et verktøy for å motivere adventister over hele verden til å bruke sine evner til å vitne for Jesus.