Mission Spotlight (13) - En dag i en misjonærs liv
 

Mission Spotlight 3Q21 / 38 VISNINGER

Hannah arbeider som frivillig lærer ved Palau Mission Academy i Mikronesia. Hun har ingen lærerutdannelse, men gjør en forskjell der hun er. Misjonen er helt avhengig av frivillige lærekrefter. Vi får her vite hva dagene består av.

 
Mission Spotlight (12) - Omsorg for de fremmede
 

Mission Spotlight 3Q21 / 31 VISNINGER

Anees er helsearbeider, en adventist fra Jordan som bor nær Washington. Han distribuerer mat og andre nødvendig ting til hjelp for trengende flyktninger. Han besøker dem og utvikler vennskap med dem.

 
Mission Spotlight (7) - Ebeye takker deg
 

Mission Spotlight 3Q21 / 27 VISNINGER

Guam-Mikronesia misjonen er del av Den nord-amerikanske divisjonen og består av mange små øyer. Her driver Adventistkirken mange skoler ved hjelp av misjonsgaver. Mange studentmisjonærer underviser der. Vil du bli frivillig?

 
Mission Spotlight (9) - En gitar, en bok og en Bibel
 

Mission Spotlight 3Q21 / 19 VISNINGER

Sunil ble arbeidsledig, og bestemte seg for å lære å spille gitar. Et nettkurs ledet av en adventist, førte ham til en ny retning i livet.

 
Mission Spotlight (1) - Forkynnelse i Arktis
 

Mission Spotlight 3Q21 / 19 VISNINGER

Evangelisering i de nordligste områdene i verden er krevende. Vi får her et lite innblikk i utfordringer fra bl.a. Alaskas og Canadas avsidesliggende urbefolkning, hvor alkohol og rus ødelegger mange familier og barn.

 
Mission Spotlight (10) - Musikkvideo
 

Mission Spotlight 3Q21 / 17 VISNINGER

Musikkvideo: "I Will Go" av Contagious Faith.

 
Mission Spotlight (11) - Bringer håp til Hanoi
 

Mission Spotlight 3Q21 / 16 VISNINGER

I storbyen Hanoi i Vietnam bor det 9 millioner mennesker. Antall adventister er lite, men de har likevel bygd et syvetasjers adventistsenter for å nå mennesker. De har flere tilbud, behovet er stort og arbeiderne få, vil du hjelpe?

 
Mission Spotlight (6) - Be deg jorden rundt
 

Mission Spotlight 3Q21 / 15 VISNINGER

Troende over hele verden oppfordres til å bli med i et bønnekonsept og be for storbyene i verden. Både yngre og eldre er med i bønnefellesskapet. Det finnes 37 byer med over 10 millioner innbyggere, og nesten 600 med over 1 million.

 
Mission Spotlight (8) - Smil og sang
 

Mission Spotlight 3Q21 / 12 VISNINGER

Katelyn og Kallie måtte reise hjem da Holbrook adventistskole ble stengt pga. Corona. Siden de ikke hadde Internett-tilgang hjemme, måtte de ha skoleundervisningen i Adventistkirken. Det skulle vise seg å føre til noe godt.