Mission Spotlight (13) - Bestemor Laura møtte omsider Jesus
 

Mission Spotlight 3Q22 / 24. september 2022

Bestemor Laura var spiritist inntil hun, 75 år gammel, ble invitert til Adventistkirken og ble kjent med sannheten om Gud. Hun gleder seg i adventhåpet. Kirken er for liten og menigheten trenger en ny kirke.

 
Mission Spotlight (12) - En kjærlighetshistorie på Amazonas
 

Mission Spotlight 3Q22 / 17. september 2022

To unge helsearbeidere møtes for første gang på klinikkbåten Luzeiro 29. I løpet av sin tjeneste for folk langs Amazonas bredder, finner de også hverandre.

 
Mission Spotlight (11) - Banket opp for sin tro
 

Mission Spotlight 3Q22 / 10. september 2022

Bandara hatet kristne, men møtte en person som viste ham Guds kjærlighet. Han begynte å vitne, men ikke alle likte det.

 
Mission Spotlight (10) - Musikkvideo
 

Mission Spotlight 3Q22 / 3. september 2022

Adventist Mission musikkvideoer viser glimt fra misjonsarbeidet Syvendedags Adventistene driver på verdensbasis. «Abide With Me» av Emily Beth Beacham.

 
Mission Spotlight (9) - Det er tid for å tenke utenfor boksen
 

Mission Spotlight 3Q22 / 27. august 2022

Adventistsentre i Frankfurt, Bangkok, Seoul og Fiji har funnet nye måter å formidle budskapet om håp til mennesker i storbyer som det ikke er lett å komme i kontakt med på tradisjonelle måter.

 
Mission Spotlight (8) - Be først!
 

Mission Spotlight 3Q22 / 20. august 2022

Sebastian overrasket foreldrene da han foreslo at de skulle takke Gud for maten. Senere foreslo han at de skulle gå i kirke på sabbaten. Det ville de ikke, men ga seg til slutt. I dag er Sebastian en lykkelig tolvåring.

 
Mission Spotlight (7) - En misjons-kjerne i Amazonas
 

Mission Spotlight 3Q22 / 13. august 2022

Adventist Agro Industrial Institute, opprettet i 1964, er en skole i hjertet av Amazonas jungel. Undervisningen er på videregående nivå med jordbruks- og tekniske fag. Skolen er selvforsynt med egg, melk og grønnsaker.

 
Mission Spotlight (6) - Guds overraskelse
 

Mission Spotlight 3Q22 / 6. august 2022

En flokk lamaer ble reddet fra storbrannen i California for noen år siden. Kort tid etter ble det født en liten lama de kalte Føniks Håp. Et vennlig dyr som nå fungerer som en terapi-lama ved en adventistklinikk.

 
Mission Spotlight (5) - En generøs arv
 

Mission Spotlight 3Q22 / 30. juli 2022

Ekteparet Ike og Gerbie er pensjonister. De har en 30 mål stor eiendom som de utvikler til et leirsted for unge. De har erfart Guds trofasthet gjennom livet og ønsker å gi tilbake det Han har gitt dem å forvalte.