Mission Spotlight (12) - En kjærlighetshistorie på Amazonas
 

Mission Spotlight 3Q22 / 1 LIKER

To unge helsearbeidere møtes for første gang på klinikkbåten Luzeiro 29. I løpet av sin tjeneste for folk langs Amazonas bredder, finner de også hverandre.

 
Mission Spotlight (1) - Bibelstudier for unge syklister
 

Mission Spotlight 3Q22 / 1 LIKER

Misjonærene Stahl, Ford og Halliwell begynte for mange år siden et arbeid i Sentral-Amerika og Sør-Amerika som fortsatt har fremgang. Misjonsbåtene Luzeiro bringer kristne møter og legehjelp til folk langs Amazonas.

 
Mission Spotlight (13) - Bestemor Laura møtte omsider Jesus
 

Mission Spotlight 3Q22 / 0 LIKER

Bestemor Laura var spiritist inntil hun, 75 år gammel, ble invitert til Adventistkirken og ble kjent med sannheten om Gud. Hun gleder seg i adventhåpet. Kirken er for liten og menigheten trenger en ny kirke.

 
Mission Spotlight (11) - Banket opp for sin tro
 

Mission Spotlight 3Q22 / 0 LIKER

Bandara hatet kristne, men møtte en person som viste ham Guds kjærlighet. Han begynte å vitne, men ikke alle likte det.

 
Mission Spotlight (10) - Musikkvideo
 

Mission Spotlight 3Q22 / 0 LIKER

Adventist Mission musikkvideoer viser glimt fra misjonsarbeidet Syvendedags Adventistene driver på verdensbasis. «Abide With Me» av Emily Beth Beacham.

 
Mission Spotlight (9) - Det er tid for å tenke utenfor boksen
 

Mission Spotlight 3Q22 / 0 LIKER

Adventistsentre i Frankfurt, Bangkok, Seoul og Fiji har funnet nye måter å formidle budskapet om håp til mennesker i storbyer som det ikke er lett å komme i kontakt med på tradisjonelle måter.

 
Mission Spotlight (8) - Be først!
 

Mission Spotlight 3Q22 / 0 LIKER

Sebastian overrasket foreldrene da han foreslo at de skulle takke Gud for maten. Senere foreslo han at de skulle gå i kirke på sabbaten. Det ville de ikke, men ga seg til slutt. I dag er Sebastian en lykkelig tolvåring.

 
Mission Spotlight (7) - En misjons-kjerne i Amazonas
 

Mission Spotlight 3Q22 / 0 LIKER

Adventist Agro Industrial Institute, opprettet i 1964, er en skole i hjertet av Amazonas jungel. Undervisningen er på videregående nivå med jordbruks- og tekniske fag. Skolen er selvforsynt med egg, melk og grønnsaker.

 
Mission Spotlight (6) - Guds overraskelse
 

Mission Spotlight 3Q22 / 0 LIKER

En flokk lamaer ble reddet fra storbrannen i California for noen år siden. Kort tid etter ble det født en liten lama de kalte Føniks Håp. Et vennlig dyr som nå fungerer som en terapi-lama ved en adventistklinikk.