Mission Spotlight (13) - En ny retning i livet
 

Mission Spotlight 4Q20 / 26. desember 2020

Gabriel var ikke helt frisk, men han følte et kall om å dra til en landsby og vitne om evangeliet. Gud helbredet han, og han holdt ut i mange utfordringer. Dette ledet Gabriel til å studere teologi ved Spicer Adventist University.

 
Mission Spotlight (12) - Satan kunne ikke røre henne
 

Mission Spotlight 4Q20 / 19. desember 2020

Sarah ble forlatt av mannen sin og måtte finne noe å gjøre. Hun begynte å besøke nærboende og be for de syke. Pastoren fikk høre om miraklene hun opplevde og ba henne bli en Global Mission pionér, som hun valgte med glede.

 
Mission Spotlight (11) - Men jeg snakker ikke albansk
 

Mission Spotlight 4Q20 / 12. desember 2020

Leilani er frivillig engelsk lærer for ADRA Albania. Selv om landet var helt ukjent og språket totalt fremmed, har hun funnet det stedet Gud ønsker at hun skal være.

 
Mission Spotlight (10) - Musikkvideo
 

Mission Spotlight 4Q20 / 5. desember 2020

Musikkvideo fra India: "Sahanamu Joope" by Padma Medidi. Adventist Mission musikkvideoer viser glimt fra misjonsarbeidet Syvendedags Adventistene driver på verdensbasis.

 
Mission Spotlight (9) - Ikke ved min styrke
 

Mission Spotlight 4Q20 / 28. november 2020

Global Mission pionérene arbeider ikke for penger, men for Jesus Kristus. Her er en av dem som forteller om sitt arbeid, og hva det gir ham.

 
Mission Spotlight (8) - Ingen tid til lekene
 

Mission Spotlight 4Q20 / 21. november 2020

Rishon flyttet fra en storby i India til en landsby. Han delte lekene sine med fattige barn i landsbyen. De likte å leke sammen, og de lekte mye kirke, hvor Rishon fortalte dem om Jesus. Dette gjorde også foreldrene interessert.

 
Mission Spotlight (7) - Kallet lyder fortsatt
 

Mission Spotlight 4Q20 / 14. november 2020

I 1990 ble Global Mission etablert for å gjøre menigheten oppmerksom på millionene som lever i områder som ikke er nådd med evangeliet, og å plante nye grupper med troende der. Enda er behovet stort og visjonen fortsatt brennende.

 
Mission Spotlight (6) - Nådens kilde
 

Mission Spotlight 4Q20 / 7. november 2020

Menigheten i Kempsey Adventist School i Australia har fått navnet Kilden. Der holdes det møter og andakter for barn og voksne. Vi møter pastor for Kilden, Jack Ryder, og han forteller hvordan han møtte Jesus for første gang og lærte om tilgivelse og nåde.

 
Mission Spotlight (5) - Hundre år med gavmildhet
 

Mission Spotlight 4Q20 / 31. oktober 2020

En takk fra Spicer Adventist University i India som har mottatt midler fra det 13. sabbatsoffer flere ganger siden 1912. Her hører vi om en del av prosjektene som pengene har blitt brukt til – og viser bilder fra seks av dem.