Mission Spotlight - Ny vekst i Nord-Asia (Desember)
 

Mission Spotlight 4Q21 / 26. desember 2021

Adventistkirken i Ansan i Sør-Korea har opprettet et multikulturelt senter som hjelper innflyttere med språk, kultur, bolig og helse. Menigheten i Puli i Taiwan greide å snu inaktivitet til å mangle plass til flere tilbud.

 
Mission Spotlight - En verdensvid misjon (November)
 

Mission Spotlight 4Q21 / 26. desember 2021

En påminnelse om betydningen av å gi til misjonsprosjekter. F.eks. kan vi la være å kjøpe noe vi kan unnvære. Global Mission pionérer ofrer mye for å forkynne de gode nyheter om Jesus.

 
Mission Spotlight - Misjon i Nord-Asia (Oktober)
 

Mission Spotlight 4Q21 / 26. desember 2021

Om kirkeplantningsprosjektet "Misjon Uvanlig" i Tokyo, verdens største by, og utfordringene med å nå ut til så enormt mange mennesker. Samt et gløtt på ting som skjer i Mongolia.

 
Mission Spotlight (13) - En ny plan for en menighet i stillstand
 

Mission Spotlight 4Q21 / 25. desember 2021

Etter lang tid med omtrent ingen aktivitet i menigheten i Puli, Taiwan, greide de å snu trenden. Nå ønsker de seg mer plass for å kunne gi enda flere tilbud.

 
Mission Spotlight (12) - Kirke i en jurt
 

Mission Spotlight 4Q21 / 18. desember 2021

ADRAs regnskapsfører i Mongolia og mannen hennes dannet et speiderlag for egne og nabolagets barn i jurten hun bor i. Flere foreldre kom også, og etter hvert ble dette til en kirke.

 
Mission Spotlight (11) - Adventiststudenter med dåd og råd
 

Mission Spotlight 4Q21 / 11. desember 2021

Ved Union College i USA har de en linje der de utdanner hjelpearbeidere til ambulanse-, brann- og andre redningsoppgaver. Siste semester er et feltarbeid hvor de praktiserer lærdommen i utkantområder.

 
Mission Spotlight (10) - Musikkvideo: “I Will Go”
 

Mission Spotlight 4Q21 / 4. desember 2021

Musikkvideo: “I Will Go” by H.O.P.E.

 
Mission Spotlight (9) - Festningen i Erbil
 

Mission Spotlight 4Q21 / 27. november 2021

Lederen for Midtøsten Nord-Afrika Unionen er i en historisk festning i Erbil og ser tilbake på bibelhistorien knyttet til dette området.

 
Mission Spotlight (8) - Den siste invitasjonen
 

Mission Spotlight 4Q21 / 20. november 2021

Sehee flyttet på landet fra en storby i Sør-Korea. Men hun var lei seg, det var ingen andre barn i kirka. Derfor inviterte hun klassekameratene til Bibelskolen i kirka. Ingen kom. Men hva skjedde med den siste invitasjonen?