Mission Spotlight (14) - Øke antall misjonssentre
 

Mission Spotlight 4Q22 / 31. desember 2022

I Melbourne i Australia er det flere kirker. Det startet med at menigheten der plantet en ny menighet i en annen del av byen. Dette spredte seg så videre, til de nå er ni kirker i byen. Vi møter pastoren som var med å sette i gang prosessen.

 
Mission Spotlight (13) - I´m a Kings Kid
 

Mission Spotlight 4Q22 / 24. desember 2022

Kimberly og Robert fikk et kall til å arbeide med mediamisjon for barn i Australia. Det begynte beskjedent, men de har nå eget studio og mange hjelpere. Det ukentlige King´s Kid skal suppleres med The Rescue for barn uten kunnskap om Gud.

 
Mission Spotlight (12) - Eunices husmenighet
 

Mission Spotlight 4Q22 / 17. desember 2022

Eunice var aktiv i kirken, men følte at hun hadde behov for mer og begynte som litteraturevangelist. Hun fikk også et kall til å opprette et «troshushold», en smågruppe der de kunne ha samtaler og forme mellommenneskelige relasjoner.

 
Mission Spotlight (11) - Den første afro-amerikanske adventistlegen
 

Mission Spotlight 4Q22 / 10. desember 2022

Charlotte Blake var den første afro-amerikanske syvendedagsadventist som ble lege. Sammen med sin mann David, arbeidet hun i Panama, Haiti, og Jamaica som selvunderholdende legemisjonær.

 
Mission Spotlight (10) - Musikkvideo
 

Mission Spotlight 4Q22 / 3. desember 2022

Musikkvideo "There We Rise" med Eric & Monique.

 
Mission Spotlight (9) - Misjon på hjul
 

Mission Spotlight 4Q22 / 26. november 2022

Mobile adventistsentre tar tjenestetilbudet sitt til folk i gatene, treffer dem der de er, setter Jesu kjærlighet ut i livet. Her er eksempler fra New York, Panama City, Australia og California.

 
Mission Spotlight (8) - Alt startet i pausen
 

Mission Spotlight 4Q22 / 19. november 2022

Animasjon: På Papua Ny-Guinea var Dorcas på sommerleir. Det hun opplevde inspirerte henne til å invitere vennene sine til å lære bibelvers, høre bibelhistorier, synge sammen og gjøre morsomme aktiviteter hun lærte på leiren.

 
Mission Spotlight (7) - Diabetesbølgen skal snu
 

Mission Spotlight 4Q22 / 12. november 2022

Diabetes er den hyppigste dødsårsaken i Stillehavsregionen. Adventiskirken har startet «Ti tusen tær-kampanjen» for å snu trenden. De har mange frivillige og kan vise til gode resultater. De takker for støtten fra det 13. Sabbatsoffer.

 
Mission Spotlight (6) - Næring til både kropp og sjel
 

Mission Spotlight 4Q22 / 5. november 2022

Restauranten Vegan Fresh handler ikke bare om matservering. De samtaler med kundene om god og sunn mat, og at mat har en relasjon til Gud. De tilbyr litteratur og inviterer interesserte til kirken.