Mission Spotlight (5) - Et beskyttende slør
 

Mission Spotlight 4Q22 / 29. oktober 2022

I dag er kommunikasjon lett og raskt tilgjengelig. Det kan være både til hjelp og hinder for evangeliet. Her er en forklaring på hvorfor ikke alle misjonshistorier kan fortelle hvor de har skjedd og hvem de gjelder.

 
Mission Spotlight (4) - Kirkeplanting før og nå
 

Mission Spotlight 4Q22 / 22. oktober 2022

For omlag 100 år siden gikk det ca. 5 år mellom hver menighet ble opprettet, sist år var det 3,6 timer. Global misjonspionerer og de Globale misjonssentrene gjør et viktig arbeid for å nå ut til stadig nye folkegrupper og religioner.

 
Mission Spotlight (3) - Misjonsflyet
 

Mission Spotlight 4Q22 / 15. oktober 2022

Animasjon: Vi følger åtteårige Christian på siste del av reisen til misjonsstasjonen der hans far skal arbeide. Reisen går med småfly til en gress-rullebane, så med en rask båt på elven. Vel fremme ønskes de hjertelig velkommen.

 
Mission Spotlight (2) - Radiobølger bringer håp
 

Mission Spotlight 4Q22 / 8. oktober 2022

Hope FM-radio i Papua Ny-Guinea begynte sendingene i desember 2018. Sendingene bringer mennesker til tro. Møt to av dem.

 
Mission Spotlight (1) -«G'day» fra Dubbo
 

Mission Spotlight 4Q22 / 1. oktober 2022

Dubbo er et lite knutepunkt for dem som vil kjøre vestover i Australia. Her har pastor Jay etablert «Back-to-Back-Brotherhood» hvor flere unge gutter har funnet et fellesskap og vendt livet i retning mot Gud.