TV-serie

Animal Encounters

Animal Encounters

Animal Encounters er en spennende internasjonal naturdokumentar med tre kvinnelige programledere fra Tyskland, Kenya og Brasil. I hver episode deler de sine personlige erfaringer i møte med Guds skaperverk.

De møter også andre mennesker som har funnet en nærhet til Skaperen gjennom sitt arbeid med å bevare, redde og gi næring til ville dyr som har blitt foreldreløse grunnet jakt, pådratt seg skader i naturen eller er truet på grunn av miljøødeleggelser.

Bli med disse tre eventyrlystne jenter i naturens storslåtte klasserom mens de rir på elefanter, klapper geparder, leker med aper og lærer å stole på ulv. Følg deres begeistring når de dykker med hai, svømmer med skilpadder og observerer ville surikater i sitt naturlige miljø.

Nye episoder

24. juni 2016

I århundrer har ulven blitt både beundret, fryktet og forhatt. Menneskenes frykt for ulv er den største trusselen mot de stolte dyrene.

24. juni 2016

Vi møter noen interessante fjærkledde skapninger og noen idealister som sørger for å holde liv i fugler som ville omkommet uten hjelp.

24. juni 2016

Et dykk ved Seychellene viser oss et fantastisk liv i havet, verdens største habitat, og det minst utforskede av alle klodens områder.

Kontakt oss

Please don't fill in the following two fields!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller kommentarer. Vi vil gjerne høre fra deg!