TV-serie

Basert på Bibelen

Basert på Bibelen

Christian Arildsen oppsøker to av sine lærere fra tiden på videregående skole og stiller nærgående spørsmål om oppleste og vedtatte trosoppfatninger i den kristne tro.

Han begynner med spørsmål om all ondskapen: Hvordan kan en god Gud tillate lidelsen i verden? Han går videre med å stille spørsmål om Helvete: Er det virkelig Bibelen som beskriver dette stedet som et aldri opphørende pinens sted?

De to lærerne Christian Arildsen stiller spørsmålene er Claes Lundstrøm og Atle Haugen ved Tyrifjord videregående skole.

Nye episoder

10. mai 2017

Hvordan kan Gud se på ondskapen i verden uten tilsynelatende å gripe inn? Kanskje han griper inn, men på en annen måte enn mange tror? Christian Arildsen snakker med sine lærere fra videregående skole, Atle Haugen og Claes Lundstrøm.

10. mai 2017

Hvor kommer idéen om et evig brennende helvete fra? Har Guds motstander en finger med i spillet? Christian Arildsen snakker med sine lærere fra videregående skole, Atle Haugen og Claes Lundstrøm.

10. mai 2017

Fortsetter sjelen å leve etter at kroppen er død? Er døden inngangen til et annerledes liv? Christian Arildsen snakker med sine lærere fra videregående skole, Atle Haugen og Claes Lundstrøm.

Kontakt oss

Please don't fill in the following two fields!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller kommentarer. Vi vil gjerne høre fra deg!