TV-serie

Bibelstudier - Matteusevangeliet

Bibelstudier - Matteusevangeliet

Matteus var en av Jesu første disipler. Under Åndens ledelse forteller han historien om Jesus slik han forsto den. Som hos Markus, Lukas og Johannes er temaet Jesu inkarnasjon, liv, død, oppstandelse og himmelfart.

Matteus fokuserer på Jesus som den lovede Messias. Han ville at leserne skulle vite at det var Jesus som skulle redde Israel, han som profetene hadde talt om og som hele GT peker frem mot.

Han skrev først og fremst for jøder, men budskapet om håp og frelse taler også til oss. Vi trenger en som kan gjøre det for oss som det er umulig at vi kan klare selv.

Nye episoder

14. januar 2016

Matteus begynte med Jesu Kristi slektstavle. Han ga ingen fullstendig stamtavle, men nevner forfedre som de fleste ikke uten videre ville vedkjenne seg. Terje Bjerka er studieleder.

14. januar 2016

Meningen med livet og hvordan det skal leves har opptatt mennesket til alle tider. Vi kommer jo ikke til verden med en fiks ferdig bruksanvisning. Terje Bjerka er studieleder.

14. januar 2016

Bergprekenen er den største preken som noensinne er holdt. Jesu ord gjorde et dypt inntrykk på hans samtidige. Terje Bjerka er studieleder.

Kontakt oss

Please don't fill in the following two fields!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller kommentarer. Vi vil gjerne høre fra deg!