TV-serie

Det store puslespillet

Det store puslespillet

Hans Johan Sagrusten i Bibelselskapet har studert NT-manuskripter i mange år og har skrevet boken Det store puslespillet. Her forklarer han hvordan Bibelen er blitt til gjennom en lang og kronglete historie. 

Han tar for seg de viktigste manuskriptene fra 1800-tallet og fram til i dag. Hvor langt tilbake i tid kan funnene ta oss? Hvor nær Bibelens egen tid er det mulig å komme?

Programmene bør sees av alle som vil forsikre seg om Bibelens troverdighet, og spesielt av de som har en mistanke om at innholdet er et oppkok av tilfeldigheter etter diverse kirkemøter. Slik er det nemlig ikke.

Nye episoder

31. mars 2016

Hvor gamle manuskripter går det an å finne til Bibelen? Hvordan har disse manuskriptene overlevd til våre dager? Hans Johan Sagrusten forteller fra sin egen bok Det store puslespillet om hvordan Bibelen er blitt til.

31. mars 2016

Hvordan har manuskriptene til Det nye testamente overlevd til i dag? Kan vi stole på at de ikke er forandret gjennom historien? Hans Johan Sagrusten forteller fra sin egen bok Det store puslespillet om hvordan Bibelen er blitt til.

31. mars 2016

Moderne spenningslitteratur formidler at Bibelen er omskrevet og forandret på opp gjennom historien. Men hva sier arkeologenes mange funn av gamle manuskripter fra Bibelen om det? Hans Johan Sagrusten forteller fra sin egen bok Det store puslespillet om hvordan Bibelen er blitt til.

Kontakt oss

Please don't fill in the following two fields!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller kommentarer. Vi vil gjerne høre fra deg!