TV-serie

Invitert

Invitert

Invitert er tittelen på Hope Channel Norges nye timelange direktesendte talkshow med gjester og publikum i studio.

Tor Tjeransen inviterer engasjerte gjester som han samtaler med om temaer som er viktige for mennesker som tror på Gud.

Opprinnelig direktesendt med publikum i studio.

Nye episoder

18. november 2014

Programmets første intervjuobjekt er Petter Skippervold som nylig har skrevet bok om de mange sporene av Bibelen i dagens populærkultur. Tommy Berglund vokste opp i et kristent miljø. Han forteller om hvordan han først i godt voksen alder fant fram til Bibelens hovedperson. Den som ønsker hjelp til å lese i Bibelen får gode råd fra Marianne Kolkmann i Norsk Bibelinstitutt. Til slutt møter vi forsker og kjemi-ingeniør Valida Zivanovic, opprinnelig ateist fra det kommunistiske Jugoslavia, som i studietiden syntes arvestoffets og livets kompleksitet var så stort at det ikke bare kunne ha blitt til av seg selv ved tilfeldigheter. En dag fikk hun en Bibel… Tor Tjeransen inviterer engasjerte gjester som han samtaler med om temaer som er viktige for mennesker som tror på Gud. Opprinnelig direktesendt med publikum i studio.

18. november 2014

Ungdom og verdier står i fokus i dette programmet. Vi møter Sigve Fast som har samlet inn 65 tusen sponsings-kroner til ADRA ved å gå gjennom Norge fra den russiske grensen i nord til Lindesnes i sør. Videre snakker programleder Tor Tjeransen med Iselin Huseby som har nødhjelpsarbeid i blodet. Fra barnsben av har hun avstått fra å bruke penger på seg selv til fordel for å hjelpe andre. Sekretær for adventistsamfunnets skolesystem i Norge, Nina Myrdal, understreker viktigheten av at barn og unge får ansvar og forstår seg på gode mellommenneskelige verdier. Til slutt møter vi skoleelev Torleiv Lygren som har fått et helt nytt og lysere syn på livet etter at han har begynt å lese i Bibelen.Tor Tjeransen inviterer engasjerte gjester som han samtaler med om temaer som er viktige for mennesker som tror på Gud. Opprinnelig direktesendt med publikum i studio.

18. november 2014

Landbruket må i langt sterkere grad samarbeide med naturens eget økosystem, hevder bonde Anders Lerberg Kopstad. Det er Sunnhetsbladets redaktør Svanhild Stølen enig i, og legger vekt på sunn matproduksjon, og på omlegging til prosentvis mer vegetarisk mat for å kunne brødfø stadig flere mennesker. Aktuelle stikkord er også bevaring av klima og miljø, samt dyrevelferd. Videre snakker programleder Tor Tjeransen med legestudent Gina Reistad Pettersen som ikke lar seg friste av studentmiljøets drikkepress. Dr Per de Lange forteller til slutt om hvor avholdssaken og annet helseforebyggende arbeid står i Norge i dag.Tor Tjeransen inviterer engasjerte gjester som han samtaler med om temaer som er viktige for mennesker som tror på Gud. Opprinnelig direktesendt med publikum i studio.

Kontakt oss

Please don't fill in the following two fields!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller kommentarer. Vi vil gjerne høre fra deg!