TV-serie

Livsretning

Livsretning

Livsretning - Ta styringen på livet er ikke et kurs du raser gjennom. Temaene som tas opp griper dypt inn i det som virkelig betyr noe i livet: Følelsene våre, relasjonene, selvbildet, kjærligheten, meningen med livet og valgene våre.

Hvordan kan vi bryte usunne mønstre og bli det mennesket vi ønsker å være?
Du føler deg kanskje sjakk-matt noen ganger og vet ikke helt hvilken vei du skal ta. Dette kurset vil kanskje hjelpe deg nettopp til det, å ta kontrollen. Altfor mange lar omstendighetene og "programmeringen" fra oppveksten styre dem. Men det trenger ikke være slik. Du kan ta tømmene selv. Og det beste av alt, i dette "spillet" kan alle lykkes, ingen behøver å bli satt matt!

Kurset gir innsikt i praktisk psykologi, livsferdigheter, motivasjon og til og med bibelske perspektiver på personlig og yrkesmessig utvikling. Kursmateriellet utgis av Norsk Bibelinstitutt som eies av Syvendedags Adventistkirken i Norge.

Gled deg til et spennende kurs om mening, relasjoner, følelser, livsmønstre og valg som varer!

Nye episoder

8. april 2008

1.) Grunnlaget for personlig vekst. 2.) Hjelp til igjen å se på hva livet handler om for deg: Retningen i livet ditt, målene dine, dine unike talenter – dette er det første livsmestringstrinnet.

8. april 2008

Her ser man på de viktige prinsippene som skal til for å bygge gode relasjoner i forretningsforbindelser, sosiale og romantiske forhold. Fokus er på praktiske ferdigheter. Målet er å hjelpe deg til å: 1. Få større selvforståelse og selv-aksept. 2. Lære viktige kommunikasjonsferdigheter. 3. Oppdage og bygge den omsorgsfulle kraften i aktiv lytting. 4. Å få en dypere forståelse av hva intimitet er og hvordan den kan erfares.

8. april 2008

Du vil forstå og komme i kontakt med egne følelser slik at du kan: 1. Gjenkjenne og overvinne depresjon. 2. Bearbeide sinne og skyld. 3. Erfare det oppbyggelige med positive følelser. 4. Bygge dypere relasjoner med andre. 5. Glede deg over å være hel og tilfreds.

Kontakt oss

Please don't fill in the following two fields!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller kommentarer. Vi vil gjerne høre fra deg!