Artikkel

Aksjon Facebook 2019

Hope Channel Norge mobiliserer nå til ny aksjon i sosiale medier i 2019. Sosiale medier representerer en unik plattform for å møte mennesker vi ellers aldri kommer i kontakt med.

Sosiale medier

Adventist-Norges sjenerøse bidrag i den årlige Aksjon Facebook-kampanjen setter tusenvis av mennesker i direkte kontakt med adventbudskapet via strømmetjenester på www.hopechannel.no:

  • Web-TV
  • OnDemand
  • Samsung Smart TV
  • VideoPodcast i HD-kvalitet
  • Hope Channel-app for smarttelefoner og nettbrett

Aksjon Facebook 2019

I forberedelse til 2019, viser vi til vedlagte giro i novemberutgaven av Adventnytt. 100 % av innkomne pengegaver i november og desember 2018 er øremerket Aksjon Facebook 2019, slik at Adventist-Norge avgjør omfanget av kampanjen.

Filmatisering av Daniels bok

Profesjonelle filmskapere i Adventistkirken globalt har denne høsten filmet rykende ferske filmscener basert på Daniels bok i Bibelen. Filmatiseringen ble lagt til autentiske omgivelser i Nord-Afrika og viser fantastiske scener på høyde med kinosuksesser hva fotografisk kvalitet angår.

Filmmaterialet blir gjort tilgjengelig i 2019, slik at dette er én av flere produksjoner Hope Channel Norge vil vurdere i planleggingen av neste års evangeliserende TV-kampanje.

Vi lever i den digitale tidsalder, og vår utfordring er å kommunisere Guds budskap på en tiltalende og relevant måte. Daniels bok byr i så måte på en unik visuell og spennende filmatisering av adventbudskapet i endetidsperspektiv.

Norske og internasjonale TV-produksjoner

Hope Channel Norge tar fortløpende stilling til ressursbruk og investeringer i vår avveining mellom norske og internasjonale TV-prosjekter. Hver enkelt produksjon er unik både i innhold og kostnader, dermed blir det en samlet vurdering som legges til grunn ved de endelige veivalg i 2019.

Hva med deg?

Facebook-kampanjer er et redskap som gjør det umulige mulig. Ved kun et tastetrykk kommer mennesker i berøring med adventbudskapet. Bli med i innspurten i verdens historie og bidra til at evangeliet om Jesus Kristus når ut «på torget» der folk flest befinner seg anno 2019, på sosiale medier!

Bruk giroen i novemberutgaven av Adventnytt i 2018 eller send din pengegave til kontonr.: 3000.30.37777. Merk innbetalingen med «Aksjon Facebook 2019».

Tilbake