Høydepunkt

INTRO - Hvor ligger din verdi?
 

INTRO 1Q19 / 9. april 2019

Hvor mye er en krone verdt? Hvor mye var en krone verdt for 70 år siden? Hvor mye er DU verdt?

 
INTRO - Anseelse av verdi
 

INTRO 1Q19 / 9. april 2019

Noen ganger kan vår oppfatning av verdi være helt off.

 
INTRO - Ordets kraft
 

INTRO 1Q19 / 9. april 2019

Hvordan du snakker til folk kan ha utrolig mye å si både positiv og negativt. Tenk deg om to ganger før du slenger en kommentar ; )

 
INTRO 1Q19

INTRO er en mulighet for deg som føler du ikke har tid til andakt eller ikke orker å lese. Det er enkelt å spille av en videoandakt mens du spiser frokost, sitter på bussen eller i pausene på treningssenteret.

 
FATHERS

Six fathers. Six cultures. Six modes of life. One shared experience: Being a father.

 
Mission Spotlight Q2

Mission Spotlight presenterer oppløftende historier om misjonsarbeidere og frivillige som har byttet ut komfort med spennende og utfordrende arbeid for Gud.

 
Bibelstudier - Familien livet igjennom

Det er i familien vi har vår begynnelse, og den er ofte den største positive kraften i vårt liv og i møtet med utfordringene på vei gjennom livets stadier.

 
Reformation Journey

Mary Jones, en ung walisisk kvinne, sparte hver penny i 6 år og gikk deretter 40 km til fots for å kjøpe en bibel. En gruppe ungdommer velger å gå i Marys fotspor, samme rute som hun gikk på 1800-tallet.

 
Animal Encounters II - Costa Rica

Join three adventurous girls in season 2, as they experience God’s creation first-hand and meet people who help rescue, nurture and preserve animals.