Høydepunkt

Mission Spotlight - Ny vekst i Nord-Asia (Desember)
 

Mission Spotlight 4Q21 / 26. desember 2021

Adventistkirken i Ansan, Sør-Korea, har opprettet et multikulturelt senter som hjelper innflyttere med språk, kultur, hjelper med bolig og helse. Menigheten i Puli, Taiwan, greide å snu inaktivitet til å mangle plass til flere tilbud.

 
Mission Spotlight - En global misjon (November)
 

Mission Spotlight 4Q21 / 26. desember 2021

En påminnelse om betydningen av å gi til misjonsprosjekter. F.eks kan vi la vær å kjøpe noe vi kan unnvære. Global Mission pionérer ofrer mye for å forkynne de gode nyheter om Jesus.

 
Mission Spotlight - Misjon i Nord-Asia (Oktober)
 

Mission Spotlight 4Q21 / 26. desember 2021

Om kirkeplantningsprosjektet "Misjon Uvanlig" i Tokyo, verdens største by, utfordringene med å nå ut til så enormt mange mennesker. Samt et gløtt på ting som skjer i Mongolia.

 
Mission Spotlight 4Q21

Mission Spotlight presenterer oppløftende historier om misjonsarbeidere og frivillige som har byttet ut komfort med spennende og utfordrende arbeid for Gud.

 
Troens verksted

En levende tro er i utvikling. I serien Troens verksted deler ulike talere sine tanker om tro.

 
Bibelstudier - Hvilen i Kristus

Da Jesus ba oss komme og finne hvile i ham (Matt 11,28), mente han ikke bare disiplene eller de første kristne. Han så fremtidige generasjoner av utslitte mennesker som trengte å finne kilden til hvile.

 
UNCERTAINTY

A film about fears, life decisions, doubts and faith. It tells the story Alice who, faced with an important decision that must be made for her life, works through a series of fears and traumas that have accompanied her throughout her life.

 
Visst er det fint!

Bli med Kaia og bli kjent med Bibelen gjennom oppgaver, sang og historier. TV-serien er laget for barn i 6-9 års alderen, men alle er velkomne til se. Visst er det fint!

 
Bibelstudier - Løftet: Guds evige pakt

Dette kvartalet ser vi på hva Guds pakt er, hva den tilbyr og hva den krever.