ADRA - Hjelpeaksjon 2017
 

ADRA / 7. september 2017

7, 5 millioner barn og voksne i Sør-Sudan er i behov av humanitær assistanse. Mange er på flukt fra vold og krig. Men barna trenger skolegang og håp om en framtid!

 
Basert på Bibelen - Skapelsen
 

Basert på Bibelen / 10. mai 2017

Er hele vår store verden blitt til av absolutt ingenting? Eller skapte Gud for deretter å overlate alt til tilfeldighetene? Christian Arildsen snakker med sine lærere fra videregående skole, Atle Haugen og Claes Lundstrøm.

 
ADRA - Utdanning for framtid
 

ADRA / 24. juni 2016

Utdanning er en rettighet for alle barn. I Etiopia gir ADRA bl.a. videreutdanning til lærere, bygger skoler og legger til rette for funksjonshemmede barn som ellers ville bli holdt utenfor. Bli kjent med ADRAs arbeid!

 
ADRA - Shamsias dag
 

ADRA / 24. juni 2016

Bli med til Etiopia og bli kjent med Shamsia! Shamsia elsker å gå på skolen, men hun har også mange oppgaver som må gjøres hjemme. Lærerne på Shamsias skole har fått utdanning av ADRA. Nå har det blitt mye morsommere å gå på skolen!

 
Det store puslespillet (1)
 

Det store puslespillet / 31. mars 2016

Hvor gamle manuskripter går det an å finne til Bibelen? Hvordan har disse manuskriptene overlevd til våre dager? Hans Johan Sagrusten forteller fra sin egen bok Det store puslespillet om hvordan Bibelen er blitt til.

 
Det store puslespillet (2)
 

Det store puslespillet / 31. mars 2016

Hvordan har manuskriptene til Det nye testamente overlevd til i dag? Kan vi stole på at de ikke er forandret gjennom historien? Hans Johan Sagrusten forteller fra sin egen bok Det store puslespillet om hvordan Bibelen er blitt til.

 
Det store puslespillet (3)
 

Det store puslespillet / 31. mars 2016

Moderne spenningslitteratur formidler at Bibelen er omskrevet og forandret på opp gjennom historien. Men hva sier arkeologenes mange funn av gamle manuskripter fra Bibelen om det? Hans Johan Sagrusten forteller fra sin egen bok Det store puslespillet om hvordan Bibelen er blitt til.

 
Skapelsen: Jorden er et vitne
 

Skapelsen / 12. oktober 2015

Skapelsen: Jorden er et vitne er en visuell storslagen film om den bibelske skapelsesuken. Filmprodusenten tar seerne med fra begynnelsen før Gud skapte lyset og helt frem til Moses, forfatteren av skapelsesberetningen, som sammen med sin sønn tilber Gud på den syvende dag i uken, sabbaten. Syvendedags adventist filmskaper Henry Stober reiste verden rundt i 4 år for å gjennomføre de unike opptakene til filmen. Mer info: DareToBelieve.com

 
Mine ti ansikter 1:8
 

Mine ti ansikter / 6. august 2015

Hva er affektiv og kognitiv utvikling? Hvordan foregår den? Kort om Jean Piaget og Lawrence Kohlbergs teorier. Camilla Kverndalen i samtale med Gunnar Jørgensen.