ADRA / SABU - Solidaritetstur
 

ADRA / 10. november 2017

Gjennom ADRA / SABU drar en gjeng til Nepal for å jobbe, leke og vise solidaritet.

 
ADRA - Hjelpeaksjon 2017
 

ADRA / 7. september 2017

7, 5 millioner barn og voksne i Sør-Sudan er i behov av humanitær assistanse. Mange er på flukt fra vold og krig. Men barna trenger skolegang og håp om en framtid!

 
ADRA - Et hjem langt hjemmefra
 

ADRA / 7. september 2017

Hva skjer når barn må flykte hjemmefra og bo i et annet land? Hvordan opplever de det? Hva er viktigst i livet?

 
ADRA - Utdanning for framtid
 

ADRA / 24. juni 2016

Utdanning er en rettighet for alle barn. I Etiopia gir ADRA bl.a. videreutdanning til lærere, bygger skoler og legger til rette for funksjonshemmede barn som ellers ville bli holdt utenfor. Bli kjent med ADRAs arbeid!

 
ADRA - Shamsias dag
 

ADRA / 24. juni 2016

Bli med til Etiopia og bli kjent med Shamsia! Shamsia elsker å gå på skolen, men hun har også mange oppgaver som må gjøres hjemme. Lærerne på Shamsias skole har fått utdanning av ADRA. Nå har det blitt mye morsommere å gå på skolen!

 
ADRA - Utdanning for utvikling
 

ADRA / 10. oktober 2013

I Øst-Afrika er det ikke kultur for at jenter skal få skolegang. Familier må ofte gifte bort sine døtre i ung alder for å få betalt for dem i form av kuer. ADRA samarbeider med lokalbefolkningen for å få jentene inn i klasserommene.

 
Barn til salgs
 

ADRA / 16. april 2013

Hva får foreldre til å selge sine barn? Hvordan kan menneskehandel stoppes? I Kambodsja selges hvert år tusener av jenter til slaveri og prostitusjon. Vi møter jenter som bl.a. ADRA har hjulpet bort fra slavehandel.